Friday, August 23, 2013

Οι ακριβότεροι γάμοι του Hollywood

Κάθε ζευγάρι θέλει η ημέρα του γάμου τους να είναι μοναδική και αξέχαστη προετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια έτσι όπως την έχουν ονειρευτεί. Μερικές προσωπικότητες του Hollywood όμως είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν τεράστια ποσά προκειμένου να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους.
Εδώ είναι οι Top 6 ακριβότεροι γάμοι που έγιναν στο Hollywood:

1. Liza Minnelli & David Gest

Kόστος γάμου: 3.500.000 δολάρια

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Liza Minnelli παντρεύτηκε τον παραγωγό David Gest τον Μάρτιο του 2002 στην Marble Collegiate Church της Νέας Υόρκης. Κουμπάροι αυτών ο Michael Jackson και η Elizabeth Taylor.




2. Paul McCartney & Heather Mills
Κόστος γάμου: $ 3.000.000
Το πρώην σκαθάρι Paul McCartney παντρεύτηκε την ακτιβίστρια – μοντέλο Heather Mills τον Ιούνιο του 2002 στην εκκλησία του Αγίου Σαλβαδόρ στο Monaghan της Ιρλανδία. 




3. Elizabeth Hurley & Arun Nayar
Εκτιμώμενο κόστος του γάμου: $ 2.5 εκατομμύρια

Το μοντέλο-ηθοποιός Elizabeth Hurley παντρεύτηκε τον Ινδό επιχειρηματία Arun Nayar, τον Μάρτιο του 2007 με μία πολυτελές τελετή που κράτησε 8 μέρες.



4. Tom Cruise & Katie Holmes
Κόστος γάμου: $ 2.000.000

Οι ηθοποιοί Tom Cruise και Katie Holmes παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 2006 στο Odescalchi, ένα κάστρο του 15ου αιώνα της Ιταλίας έξω από τη Ρώμη.



5. Elizabeth Taylor & Larry Fortensky
Εκτιμώμενο κόστος του γάμου: $ 2.000.000

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παντρεύτηκε τον εργαζόμενο οικοδομικών κατασκευών Larry Fortensky 20 χρόνια νεότερό της, τον Οκτώβριο του 1991. Ήταν ο όγδοος γάμος της Taylor (αφού παντρεύτηκε τον έβδομο σύζυγό της - Richard Burton δύο φορές). Ο εκκεντρικός γάμος πραγματοποιήθηκε στη χώρα του ποτέ (Neverland Ranch), εκτάσεως 2.700 στρεμμάτων, του Μάικλ Τζάκσον.


6. Christina Aguilera & Jordan Bratman 

Κόστος γάμου: $ 2.000.000 


Η Pop star Christina Aguilera παντρεύτηκε τον μουσικός Jordan Bratman το Νοέμβριο του 2005 στον αμπελώνα της κοιλάδας Napa- Staglin.


Δυστυχώς τα παραπάνω ζευγάρια, εάν όχι όλα, σχεδόν τα μισά έχουν πάρει σήμερα διαζύγιο.

No comments:

Post a Comment